Direct naar hoofdmenu / zoekveld
/ Wonen / Bouwen en verbouwen / Collectieve wijkrenovatie As

Collectieve wijkrenovatie As

Isoleer of renoveer je mee?

 

As: mooier, energiezuiniger én comfortabeler. Na het collectieve renovatieproject in Statiewijk en Dennegaerde vorig jaar, lanceert de gemeente As een nieuw renovatieproject waarmee elke bewoner in As-centrum de kans krijgt om zijn of haar woning te renoveren en/of te isoleren, op maat van zijn of haar plannen en budget.

 

In 2019 werd het eerste collectieve renovatieproject in As gelanceerd. De bewoners van Statiewijk en Dennegaerde kregen de kans om in samenwerking met de gemeente, IGS Lokaal Woonbeleid GAOZ en Stebo hun woning onder renovatiehanden te nemen. We slaan nu opnieuw de handen in elkaar om As klimaatproof te maken. Vanaf maart 2020 starten we met een wijkrenovatie in het centrum van As. Meer weten? Lees dan verder!

 

 

Wijkrenovatie in As-centrum?

 

Je steentje bijdragen aan een mooi centrum, iets doen aan de klimaatopwarming en ondertussen geld (en energie) besparen? Het kan zeker, met de collectieve wijkrenovatie van As-centrum. Een ervaren renovatiebegeleider van Stebo begeleidt alle woningeigenaars in het centrum bij de isolatie en/of renovatie van hun woning. Denk bijvoorbeeld aan het opvragen van offertes, controleren van aannemers en het uitstippelen van een stappenplan. Via het woonloket van de gemeente As mis je geen enkele premie. Zij helpen je bij alle premieaanvragen. Heb je dus plannen om je woning aan te pakken? Laat deze kans zeker niet liggen.

 

 

- Jij bepaalt wat je investeert

 

Je kan al meedoen vanaf één ingreep. Zo kan je kiezen uit een breed menu aan investeringen. Dakisolatie, spouwmuurisolatie, een nieuwe CV-ketel, zonnepanelen, ... Je bepaalt zelf hoe ver je hier in gaat: light of extra large.

 

 

- Deskundige begeleiding

 

Deskundige renovatiebegeleiders van Stebo begeleiden de bewoners van As-centrum. Iedereen in de wijk krijgt een flyer en een brief in de bus. Wie interesse heeft, krijgt een huisbezoek van Stebo waarbij advies op maat wordt uitgewerkt.

 

 

- 100% objectief

 

Deze actie wordt ondersteund door jouw gemeentebestuur en is 100% betrouwbaar want in handen van de lokale overheid. Er zijn geen promoproducten of commerciële belangen aan verbonden. Dus 100% objectief.

 

 

Niet van As-centrum, maar toch interesse?

 

Alle inwoners van As kunnen meedoen, enkel voor het centrum gebeurt er een gerichte werving. Woon je in een andere wijk en wil je toch meedoen? Meld je dan aan via het woonloket in het gemeentehuis van As, via info@woneningaoz.be of op 089 65 45 74.

 

 

Meer weten?

 

Kom luisteren naar dit unieke aanbod tijdens de infoavond in het Renocafé en ontdek alle voordelen en ondersteuning die je krijgt! De vroege vogels zijn van harte welkom op het info-ontbijt met koffie en ontbijtkoeken.

Je vindt het pop-up Renocafé in de Dorpsstraat 60, As-centrum (postgebouw)

 

  • Infoavond: dinsdag 10 maart 2020 - 20.00 - 22.00 uur
  • Info-ontbijt: zaterdag 14 maart 2020 - 10.00 - 12.00 uur

 

Schrijf je in via info@woneningaoz.be of 089 65 45 74.

Woonloket As

Gemeentehuis As

Dorpsstraat 1 bus 1

3665 As

 

T | 089 65 45 75

E | info@woneningaoz.be

Elke dinsdag van 14.00 - 18.00 uur

www.woneningaoz.be

 

OPGELET! Gesloten op dinsdag 14 & 21 juli 2020

gaoz_woonbeleid