Direct naar hoofdmenu / zoekveld
/ Vrije Tijd / Jeugd / Jeugdaanbod / GrabbelAS
GrabbelAS

GrabbelAs is een initiatief van de jeugddienst en vindt plaats tijdens de schoolvakanties uitgezonderd de Kerstvakantie. Het is een uitgebreide menukaart van verschillende leuke activiteiten en uitstappen voor kinderen van de lagere school. Met de lidkaart, die je voor 5 euro kan kopen bij de jeugddienst, krijg je toegang tot het menu. Deze lidkaart is een volledig kalenderjaar voor elke grabbelactiviteit geldig en kan aangekocht worden bij de eerste activiteit waarvoor het kind zich wil inschrijven. Ook als je kind bij Peter Pan verblijft kan het daar opgehaald of teruggebracht worden voor en na de grabbelactiviteit.

Deelnemen

  • Programma

    We trachten telkens om een zo gevarieerd mogelijk programma op te stellen waaruit de kinderen zelf een keuze kunnen maken. Ongeveer een maand voordat de vakantie van start gaat wordt het grabbelAS-programma verdeeld in de scholen.

 

 

  • Inschrijven

    Je kan je vanaf een bepaalde datum volledig online inschrijven en betalen. Dit is een geautomatiseerd systeem. Na de inschrijving, moet je betalen en is jouw plaats gereserveerd.
    OPGELET! Door de coronamaatregelen is het programma nog niet definitief vastgelegd. Hou onze website en Facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes!

LOGO_GRABBELAS_recht (Custom)

Jeugddienst

Schuttenbergstraat 2 bus 5

3665 As

 

T  089 39 10 65

F  089 39 10 01

E jeugd@as.be 

› meer info