Direct naar hoofdmenu / zoekveld
/ Vrije Tijd / Cultuur / Activiteiten / Tentoonstelling Dreamscapes

Tentoonstelling Dreamscapes

DREAMSCAPES
HEDENDAAGS IMAGINAIR REALISME

 

Dreamscapes komt dit voorjaar naar de Sint-Aldegondiskerk in As met een expositie over imaginair realisme. Ontdek de wondere werelden van de meesters van de toekomst die hun fantasie los laten op de wereld van nu en die net zoals hun voorgangers de magie van de werkelijkheid proberen vast te leggen.

 

Onder de verzamelnaam Imaginair Realisme verenigt Dreamscapes kunststromingen als magisch realisme, fantastisch realisme, (pop) surrealisme en symbolisme en brengt deze door middel van internationale publicaties en tentoonstellingen onder de aandacht.Het imaginair realisme heeft in de afgelopen drie decennia grote kunstenaars uit verschillende continenten voortgebracht die niet alleen vanuit de behoefte, om in de imaginaire stijl te werken, maar ook vanuit een onmiskenbare verwantschap en saamhorigheid in internationale verbanden zijn gaan samenwerken.


Tijdens de Dreamscapes expositie in de Sint-Aldegondiskerk te As wordt een mix gepresenteerd van gevestigde kunstenaars en een nieuwe generatie kunstenaars die op een eigen manier de traditie van het imaginair realisme voortzetten.

 

WANNEER
15 mei t/m 30 mei 2021
3 juli t/m 30 juli 2021


OPENINGSTIJDEN
do t/m zo 11.00-17.00

Op afspraak bel: +32 475 69 10 17


TOEGANG
gratis


LOCATIE
Sint-Aldegondiskerk, As, Belgie

 

www.imaginaryrealism.com

 

Dreamscapes 

 

Dreamscapes wordt georganiseerd door Francis Hebda & Marcel Salome in samenwerking met Gemeente As, Cultuurdienst As en Semper Arte.

Cultuurdienst

Dorpsstraat 1 bus 1

3665 AS

 

T  089 39 10 17

F  089 39 10 01

E cultuur@as.be

› meer info

Tentoonstelling Dreamscapes