Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Bibliotheek

Wie?

  • Merel Cremers, bibliothecaris - T 089 39 10 95 - E bibliotheek@as.be
  • Patrick Vanstipelen, bibliotheekassistent - T 089 39 10 95
  • Jo Eersels, bibliotheekassistent - T 089 39 10 95

 

Waarvoor kan je er terecht?

 

De bibliotheek is een plek waar je terecht kan om eens rustig te ontspannen of om iets bij te leren. Je kan er genieten van een waaier aan gedrukte en audiovisuele materialen: boeken, tijdschriften, strips, luisterboeken, cd's, cd-rom’s en dvd's. Het uitlenen van al deze materialen is volledig gratis. Je kan ook ter plaatse een krant of tijdschrift lezen of gebruik maken van  het internet. Het personeel helpt je graag op je zoektocht doorheen de collectie.

 

De materialen zijn verdeeld over de jeugdafdeling (tot 12 jaar), de jongerenhoek, de volwassenenafdeling en de afdeling audiovisuele materialen.

 

De bib van As heeft ook een heel actieve scholenwerking met diverse originele leesbevorderingprojecten. Verspreid over het jaar worden er regelmatig verfrissende activiteiten georganiseerd: jeugdboekenweek, bibliotheekweek, gedichtendag, voorleesavonden, auteurslezingen, …

 

Samen met de cultuurdienst, de cultuurraad en de duurzaamheidsambtenaar organiseert de bib ook jaarlijks het culturele festivalletje fantAStival.

 

 

Plaatselijke Openbare Bibliotheek

Kerkstraat 6

3665 AS

 

T  089 39 10 95

E bibliotheek@as.be

› meer info