Direct naar hoofdmenu / zoekveld
/ nieuwsberichten 2013 / Quiz jij As naar de slimste gemeente?

Quiz jij As naar de slimste gemeente?

slimste gemeente (2)

Schitter naast onze burgemeester op het scherm. 

Begin dit jaar startte VIER met haar zoektocht naar “De Slimste  Gemeente”,een programma van Woestijnvis waarin telkens drie gemeentes het tegen elkaar opnamen. 257 Vlaamse gemeentes, waaronder ook As, stuurden een ploeg naar de grote preselectie.
Helaas behoorden we niet tot de 81 beste ploegen en mochten we niet deelnemen aan de opnames. Na tien weken speelden Aarschot, Leuven en De Pinte een spannende finale met Aarschot als winnaar.

 

In het voorjaar van 2014 barst de strijd opnieuw los en wordt er opnieuw gezocht naar de slimste gemeente van 2014. Onze gemeente strijdt weer mee voor deze titel, maar kan dat niet zonder jullie hulp!

 

Complementair quizkoppel

 

We gooien het deze keer over een andere boeg en gaan op zoek naar een complementair duo (man en vrouw, neef en nicht, buurman- en vrouw, …). Zijn jullie als doorgewinterde quizzers slim en mondig genoeg en willen jullie samen met onze burgemeester de Asserse eer verdedigen? Stel je dan zeker kandidaat als je voldoet aan onderstaande voorwaarden!

  • ouder dan 18 jaar
  • gedomicilieerd in de gemeente As 
  • kunnen jullie je vrijmaken in het voorjaar van 2014 voor de tvopnames?

 

Stuur dan voor 11 oktober een mail naar cultuur@as.be met jullie namen, adressen, gsm-nummers, geboortedata en korte motivatie waarom jullie graag willen deelnemen. Je krijgt daarna een mailtje met de nodige info.

 

Cultuurdienst

Dorpsstraat 1 bus 1

3665 AS

 

T  089 39 10 17

F  089 39 10 01

E cultuur@as.be

› meer info