Direct naar hoofdmenu / zoekveld
/ Nieuwsberichten 2017 / Openbare verkoop containerklassen

Openbare verkoop containerklassen

De gemeente As heeft de afgelopen jaren ter uitbreiding van de gemeentelijke basisschool een aantal containerklassen aangekocht en verbouwd om het stijgende aantal leerlingen op te kunnen vangen. Gezien de stijging van de leerlingen structureel is gebleken, heeft de gemeente As de gemeentelijke basisschool definitief uitgebreid mits een bijkomend gebouw en zijn de containerklassen overbodig. De gemeente As wenst de containers dan ook openbaar te verkopen.

 

Het gaat hier om drie samengestelde containerklassen die elk in een apart lot verkocht zullen worden. Elk lot bestaat uit 2 klassen, een inkomgedeelte en een sanitaire unit. De minimum verkoopprijs per lot bedraagt 27.500,00 euro. Indien de biedingen voor een lot deze minimumverkoopprijs niet haalt, heeft het gemeentebestuur het recht om de verkoop van dat lot te annuleren.

 

Na afspraak met de technische dienst (de heer Carlo Rutten; technischedienst@as.be) is het mogelijk om de containerunits te bezichtigen. De gemeente zal bij  voldoende interesse bij de potentiële kopers ook een bezichtigingsmoment voorzien voordat de inschrijvingen dienen te gebeuren.

 

Meer foto's bekijken

 

Bestek en inschrijvingsformulier downloaden 

 

De geïnteresseerde potentiële kopers zullen telefonisch ingelicht worden over de precieze datum van deze bezichtiging.

De openbare verkoop sluit op dinsdag 31 oktober om 14.00 uur.

 

Details containerunits:

  • Elk lot bestaat uit 2 containerunits (2 klassen) en een sanitaire unit (zie schets).
  • Het geheel heeft één toegangsdeur naar een kleine centrale inkom die op haar beurt een toegang heeft naar elk klaslokaal en naar de sanitaire ruimte.
  • Het gebouw voldoet aan de EPB-norm.
  • De afmetingen van de respectievelijke klaslokalen zijn bij benadering 6,00 X 9,00 meter, de sanitaire unit met inkomgeheel heeft de benaderde afmeting 6,00 X 3,00 meter.
  • De inwendige hoogte van de lokalen is bij benadering 2,50 meter.

schets containerklassen 

Dienst Financiën

Dorpsstraat 1 bus 1

3665 AS

 

T  089 39 10 19

F  089 39 10 01

E financien@as.be

› meer info