Direct naar hoofdmenu / zoekveld
/ Nieuwsberichten 2015 / Maar liefst 25 standhouders uit binnen- en buitenland op eerste porseleinmarkt

Maar liefst 25 standhouders uit binnen- en buitenland op eerste porseleinmarkt

Op zondag  9 augustus organiseert de cultuurdienst en –raad de eerste editie van hun porselein-, glas- en keramiekmarkt in het gemeenschapscentrum van As. De markt is een initiatief van kunstenaar Jan Latinne en wordt georganiseerd door de culturele raad en cultuurdienst van As.

 

25 standhouders uit België en Nederland zullen deelnemen. Creatieve hobbyisten,  gepassioneerde verzamelaars en verschillende kunstenaars zullen hun mooie werken tonen en te koop aanbieden. Zelfgemaakte maar ook oude serviezen, juwelen in glas en keramiek, tuinornamenten, beelden en  nog veel meer is te bewonderen. Diverse demonstraties  en enkele  workshops maken het tot een levendig geheel.

 

Speciaal voor dit evenement werd een wedstrijd georganiseerd voor de kinderen van de lagere school van As; ze maakten ontwerpjes om koffiekopjes te decoreren. Om 16.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats en mogen de 16 genomineerden het kopje met hun ontwerp op de markt in ontvangst komen nemen.

 

Iedereen is welkom van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs is 2 euro en kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis binnen. Bij een toegangsticket is ook een drankje inbegrepen.

 

>> Meer info

Annie Nouwen (medewerker cultuur & toerisme)

E| annie.nouwen@as.be

T| 089 39 10 86

 

kopjes Jan Latinne 

Cultuurdienst

Dorpsstraat 1 bus 1

3665 AS

 

T  089 39 10 17

F  089 39 10 01

E cultuur@as.be

› meer info

Porselein