Direct naar hoofdmenu / zoekveld
/ Nieuwsberichten 2014 / Afgesloten straten n.a.v. Kerstrun

Afgesloten straten n.a.v. Kerstrun

Zondag 14 december vindt onze 9de editie van de kerstrun plaats. De route van de Kerstrun is 5 km lang.

 

  • Om de veiligheid van de deelnemers te garanderen zal de volledige route afgesloten worden voor het verkeer van 12.10 tot 16.30 uur. Hiertussen kan je de woning niet meer bereiken / verlaten met de wagen. Indien men in deze periode toch weg zou willen; gelieve de wagen dan buiten de route te parkeren vóór 12.00 uur.
  • Een gedeelte van de Dorpsstraat (voor het kerkplein) zal afgesloten worden om 10.00 uur zodat onze start en finish opgesteld kunnen worden.

 

Bedankt voor het begrip en hopelijk zien we mekaar die dag in jogging of als supporter! In de rechter kolom vind je meer specifieke informatie over de Kerstrun zelf.

 

Rood: nadarhekken

Geel: looprichting

Paars: route / 5 Km

 

parcours 

 

De start is op de Dorpsstraat ter hoogte van het Kerkplein, je blijft deze straat volgen, aan het kapelletje ga je linksaf. Juist voor de rotonde ga je naar links naar de Bevrijdingslaan. De eerste straat ga je naar rechts (Schietboomstraat) op het T-kruispunt sla je linksaf naar de Zandstraat.
Vlak na de frituur sla je rechtsaf de Zavelstraat in, deze weg volg je tot op het einde. Hier sla je af naar links, tot op de Maastrichterstraat, hier sla je wederom ga je ook weer  linksaf.  De eerstvolgende weg naar links sla je opnieuw in (Schansstraat). Deze weg wordt een voetpad juist voordat deze op de Bevrijdingslaan uitkomt. Op de Bevrijdingslaan loop je naar rechts, de eerstvolgende weg aan je rechterzijde (Maastrichterstraat) sla je terug af. Deze volg je tot aan het eerstvolgende kruispunt, hier ga je naar links. Blijf deze weg volgen tot aan de eerste weg links. Ga hier de Kerkhofstraat in. Steek de Bevrijdingslaan rechtover naar de Kerkstraat. Neem nadien de 1ste straat links (Kerkplein), blijf rechtdoor lopen de Zander Leeënstraat in. Blijf deze weg volgen totdat je terug op het Kerkplein uitkomt, steek deze weg schuin links over (je loopt nu op de weg tussen de tent en de kerk). Op het einde sla af naar rechts, volg deze weg tot op het einde, sla hier linksaf, terug de Bevrijdingslaan op. Volg deze weg tot juist voor het gemeentehuis, sla nu links af de oude Dorpsstraat in, Volg deze weg. Op het grote kruispunt met de Dorpsstraat sla je linksaf, nu kom je aan de start en aankomstlijn.