Direct naar hoofdmenu / zoekveld
/ 2020 / Zelfstandige in As: da's service!
Zelfstandige in As: da's service!

Het zijn zware tijden voor iedereen: van alleenstaanden tot zelfstandigen, de coronacrisis heeft een grote impact op klein en groot. Ook handelaren, horeca en zelfstandigen worden hard getroffen door deze crisis. Wees solidair met de lokale handel in As door lekker lokaal te kopen. De zelfstandigen in As doen alvast hun uiterste best en halen hun creatiefste ideeën boven om jou een uitstekende service en aanbod te kunnen blijven aanbieden. Wij zetten ze graag in de - dichtbij - kijker, speciaal voor jou! Dus blijf in je kot, lokaal is er zo veel meer te ontdekken...

 

Hier vind je een overzicht van de Asserse handelszaken met een aangepast aanbod of een aangepaste dienstverlening. Zo kun je lekker lokaal kopen zonder noodzakelijk naar de winkel te moeten gaan.

 

Heb jij ook een aangepaste dienstverlening of een aangepast aanbod voor jouw zaak? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar economie@as.be (naam, contact, afhalen: ja/neen, leveren: ja/neen). We hebben iedereen telefonisch proberen te contacteren, maar sommige zaken waren helaas niet bereikbaar.

 

#AsSolidair #trotsopAs #actlocal #kooplokaal

 

OPGELET! Veiligheid eerst: respecteer altijd de veiligheidsmaatregelen.

 

Zelfstandige in As  vierkantsrc="/dsresource?objectid=default:16629&versionid=&disposition=inline"

CONTACT

Dienst Economie

Dorpsstraat 1 bus 1

3665 AS

 

T  089 39 10 00

F  089 39 10 01

E economie@as.be

› meer info