Direct naar hoofdmenu / zoekveld
/ 2020 / Gezocht: uitbater voor cafetaria sportsite

Gezocht: uitbater voor cafetaria sportsite

#SportersbelevenmeerinAs

 

Met een uitgebreid sportnetwerk, interessante sportfaciliteiten en een verrassend sportaanbod is de gemeente As een op en top sportieve gemeente. Naast ontmoeten en samenzijn, nemen ook gezondheid en vrije tijd een podiumplaats in in het beleid van de sportieve gemeente. Dé plaats waar die thema’s samenkomen, is de cafetaria van het gemeentelijk sportcentrum. Ook daar beleven sportieve en minder sportieve Assenaren meer. Voor de uitbating van de cafetaria is de gemeente As op zoek naar een nieuwe, professionele, klantvriendelijke en enthousiaste horeca-uitbater.

 

 

Cafetaria in concessie: sleutel tot succes

 

Omgeven door een groene natuur en door actieve buren zoals het vrijetijdscentrum ’t Sas, gemeenschapscentrum De Drieschaar, een skatepark, een outdoor-fitness, beachterreinen en een geologische wand waar je via een trap naar het uitdagende speel- en sportbos, de Finse piste en de Fit-O-meter kan, is de cafetaria van de gemeentelijke sporthal het start- en eindpunt van vele vrijetijdsactiviteiten. Het is het kloppend (sport)hart van de gemeentelijke sport- en vrijetijdssite.

 

Niet alleen de vele fietsers, wandelaars en gezinnen die er jaarlijks passeren, maar ook zeker de sporters moeten altijd in de cafetaria terechtkunnen voor een verfrissend drankje en een lekker tapje. Maximale openingsuren, aangepast aan de sporters, maar ook rekening houdend met de inwoners van As, zijn dan ook een must. De gemeente is op zoek naar een nieuwe uitbater die ruimdenkend, constructief en positief is. Iemand die actief meedenkt en mee activiteiten en vernieuwende initiatieven helpt ontwikkelen om de site nog aantrekkelijker te maken voor het brede publiek. De gemeentelijke cafetaria is een doorslaggevende sleutel in het succesverhaal van de site.

 

 

Kandidaat?

 

Het gemeentebestuur van As wil zo snel mogelijk een nieuwe uitbater aanduiden. Geïnteresseerde kandidaten kunnen hun kandidatuur ten laatste op woensdag 27 mei 2020 om 12.00 uur indienen

Bij de toewijzing zal er rekening worden gehouden met het maandelijks te betalen bedrag, referenties, een uitbatingsplan en een inrichtingsplan.

 

 

Voor het volledige concessiedossier, de leidraad en het inschrijvingsformulier: klik hier.

Vragen of inlichtingen? Je kan altijd terecht bij de sportdienst of de sportfunctionaris Tine Haulain op sport@as.be of 0471 44 83 67.

2de sporthal

CONTACT

Sportdienst

Schuttenbergstraat 2 bus 1

3665 As

 

T  089 39 10 60

M 0471 44 83 67 

E sport@as.be

› meer info

#sportersbelevenmeer_vierkant