Direct naar hoofdmenu / zoekveld
/ 2020 / De Kunstmarkt, een beetje anders...
De Kunstmarkt, een beetje anders...

Kunst is de hoogste vorm van hoop

- Gerhard Richter (Duits kunstschilder) -

#samentegencorona

 

De zesde editie van de jaarlijkse Kunstmarkt kan dit jaar helaas niet doorgaan uit voorzorgsmaatregelen naar aanleiding van het coronavirus. Maar niet getreurd, er is een alternatief op de Kunstmarkt, een initiatief van de gemeente As en de Cultuurraad!

 

Dit jaar staat de Kunstzinnige Beeldenroute extra in de kijker, aangevuld met kunstwerken van lokale kunstenaars en een streepje muziek door jong, lokaal talent. Fiets of wandel tussen kunst en natuur! Volg de bewegwijzerde route en laat je onderdompelen in het diverse aanbod aan disciplines: schilderkunst, beeldhouwkunst, keramiek en muziek. De stopplaatsen zijn herkenbaar aan groene ballonnen en ons kunstlogo.

 

Wanneer?

Zaterdag 15 augustus 2020, doorlopend van 11 tot 17 uur

 

Waar?

Vertrek en inschrijvingen aan de vrijetijdscampus (Schuttenbergstraat, As)

 

Voor wie?

Kunst is er voor iedereen, ook voor jou!

 

Prijs?

Gratis!

 

OPGELET! Om alles volgens de coronamaatregelen te laten verlopen, vragen we je je aan de vrijetijdscampus in te schrijven/registreren.

Op de stopplaatsen en de vrijetijdscampus zelf is het dragen van een mondmasker verplicht (voor +12 jaar) en gelden de gekende afstands- en hygiënevoorschriften (minstens 1,5 meter afstand houden en handen ontsmetten/wassen).

 

 

Wat voor moois mag je verwachten?

 

  • Een verrASsend Kunstzinnige Beeldenroute met 20 km fietsplezier en/of 5,4 km wandelpret! Benieuwd naar de route? Je vindt de kaart voor zaterdag 15 augustus hier!
  • Een bijzondere verzameling kunstwerken van bekende én lokale kunstenaars
  • Muzikale omlijsting door talent van hier

 

Kunstzinnige Beeldenroute 

 

Deze activiteit gaat door als de verdere ontwikkeling van het coronavirus het toelaat. Hou zeker onze Facebook-pagina en onze website in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

CONTACT

Cultuurdienst

Dorpsstraat 1 bus 1

3665 AS

 

T  089 39 10 17

F  089 39 10 01

E cultuur@as.be

› meer info

Kunstzinnige Beeldenroute_logo.jpg