Direct naar hoofdmenu / zoekveld
/ 2019 / Verbeteringspremie voor woningen stopt op 1 juni 2019

Verbeteringspremie voor woningen stopt op 1 juni 2019

Op 1 februari 2019 lanceerde de Vlaamse Overheid een overkoepelende renovatiepremie voor woningen. Deze vervangt de oude renovatiepremie en de verbeteringspremie. Tot en met 31 mei 2019 kan je nog een verbeteringspremie aanvragen, daarna niet meer.

 

Voor sommige mensen is het wel nog interessant om de verbeteringspremie aan te vragen, omdat de nieuwe regeling minder voordelig is. Dat is bijvoorbeeld het geval voor wie zijn of haar spouwmuur minder dan een jaar geleden heeft laten isoleren. Maar ook mensen met een beperkte investering in sanitaire installaties (vb gasboiler) elektriciteit of optrekkend vocht kunnen hun voordeel doen. Heb je recent nieuwe ramen geplaatst zonder ventilatieroosters? Ook dan is de verbeteringspremie voordeliger.

 

Tot 1 juni kan je kiezen of je de nieuwe renovatiepremie aanvraagt of de verbeteringspremie. Na 1 juni kan je niet meer kiezen: dan blijft enkel de renovatiepremie over.

 

Wil je meer weten over de nieuwe regeling? Wil je zeker zijn van de meest voordelige keuze? Bezoek dan het woonloket van As/Zutendaal. Onze medewerkers rekenen voor jou na wat de meest voordelige premie is en helpen je met de premieaanvraag.

 

Woonloket As

Gemeentehuis | Dorpsstraat 1 bus1 | 3665 As

Elke dinsdag, van 14.00 - 18.00 uur

 

Info en contact:

T 089 65 45 74

E| info@woneningaoz.be

Woonloket

Gemeentehuis As

Dorpsstraat 1 bus 1

3665 AS

 

Elke dinsdag van 14.00 - 18.00 uur

www.woneningaoz.be