Direct naar hoofdmenu / zoekveld
/ 2019 / Te huur: Serviceflat

Te huur: Serviceflat

OCMW As heeft een serviceflat te huur in het gebouw ‘Kompas’ Hofstede, 4, 3665 As.

 

Een serviceflat is een seniorenvoorziening die huisvesting biedt en diensten kan verlenen. De serviceflat is voorzien van alle comfort, is goed bemeten én vergt weinig onderhoud. Daarenboven is voor de veiligheid van de senior elke serviceflat uitgerust met aangepaste domotica.

 

Vind je je eigen woning te groot, wordt het onderhoud van de woning of de tuin een te grote last, of voel je je er wel eenzaam of onveilig… Dan biedt een serviceflat de oplossing.

 

In een serviceflat heb je ook voortdurend andere bewoners in de nabijheid en daarbovenop is er 24 op 24 uur welzijnsalarmering en -interventie. Indien je dit wenst, kan je gebruik maken van welzijns - of gezondheidsdiensten. Je kan  warme maaltijden aan huis laten leveren en gebruik maken van de Minder Mobielen Centrale indien vervoer voor jou een probleem zou vormen.

 

Als kandidaat bewoner moet je in principe de leeftijd van 65 jaar bereikt hebben en moet je voldoende zelfredzaam zijn om zelfstandig te kunnen leven.

 

Als je interesse hebt mag je je melden bij de dagelijks verantwoordelijke. Je kan met haar een afspraak maken om eens een kijkje te nemen. Zij  zal nagaan of je  voldoet aan de opnamevoorwaarden en de toelatingsvoorwaarden.

 

>> INFOserviceflat

OCMW, Dorpsstraat 1 bus 3, 3665 As

T| 089 39 10 38

E| elsmeyers.ocmw@as.be 

 

 

OCMW AS

Dorpsstraat 1 bus 3

3665 AS

 

T 089 39 10 30

E ocmw@as.be

› meer info

kompas