Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Digitaal loket

Serviceflats

Indien je eigen woning te groot of onaangepast is, of, indien u zich er niet meer veilig voelt, kan u terecht in één van onze serviceflats van onze "Residentie Kompas". In een serviceflat woon je als alleenstaande of als koppel alleen en je kan vrijblijvend beroep doen op verschillende vormen van dienstverlening.  De serviceflats zijn een gecombineerde vorm van huisvesting en hulpverlening en is bedoeld voor zelfstandige senioren.

 

 "Residentie Kompas" biedt een beschermde woonomgeving en is afgestemd op de behoefte van de senior. Zo is in elke flat een oproepsysteem aanwezig waarmee je zowel overdag als 's nachts iemand voor hulp kan oproepen. Elke flat beschikt voer een domoticasysteem, er zijn handgrepen en antislipvloeren aanwezig in de badkamer, ...

 

 "Residentie Kompas" is gelegen in het centrum van de gemeente As. Winkels, bank, post en aansluiting met het openbaar vervoer zijn binnen wandelafstand bereikbaar.

 

De instelling is door de Vlaamse Gemeenschap erkend, wat garantie geeft op regelmatige controles vanwege de overheid.

 

De flat wordt gehuurd.

 

De maandelijkse huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd en bedraagt momenteel 657,79 euro.
Vanaf 01/09/2018 zal de huurprijs  672,20 euro bedragen.

 

Hier zijn de kosten van het personenalarmsysteem en het waterverbruik inbegrepen.

 

Kosten van telefonie en elektriciteit dien je zelf te betalen.
Gelieve contact op te nemen met de sociale dienst van ons OCMW indien je geïnteresseerd bent voor een rondleiding en infomoment.
Vraag naar Els Meyers, dagelijks verantwoordelijke van de serviceflats.
 
serviceflat
serviceflat-keuken
serviceflats_ontmoetingsruimte