Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Bedrijvengids

Bedrijvengids

As is een kleine gemeente zonder echte industrie. Toch zijn er heel wat leuke winkels, gezellige cafés, trendy handelszaken en tal van KMO's.
Deze on-line bedrijvengids is een website die voor iedereen 24/7 vrij toegankelijk is. 

De representativiteit van deze gids is afhankelijk van de input van de bedrijven. Wij passen enkel aan indien er wijzigingen worden doorgegeven.

Zoek je een zelfstandige?

Je kan op verschillende manieren zoeken in het aanbod van deze bedrijvengids. Zoeken op trefwoord, categorie of alfabetisch is mogelijk. 

Ben je een zelfstandige?

Ben je een zelfstandige en vind je je bedrijf niet terug in de lijst of moeten de gegevens aangepast worden, doe dat dan met één van onderstaande formulieren.

Delizioso Italian catering

Horeca - Catering, traiteurs
Delizioso, Italiaanse traiteur en catering, biedt u een op maat uitgewerkt menu voor al u feesten. Een heerlijk zuiderse barbecue tussen vrienden, een pastabuffet voor uw verjaardag of u zoekt misschien een Italiaanse kok aan huis voor een intiem feestje? Staat u op trouwen en wilt u uw huwelijksfeest een mediterraans tintje geven, daar zorgen we voor met onze authentieke gerechten en typische producten.

Met onze catering komen we naar alle uithoeken van Limburg. Vanuit onze eigen groene gemeente As, naar onze buren in Opglabbeek of naar het kleurrijke Genk. Van het culturele Maaseik naar het bruisende Hasselt en het landelijke Sint-Truiden, brengen wij onze Italiaanse keuken tot bij u.

Om u nog beter van dienst te zijn; zullen we u in het voorjaar van 2014 kunnen verwelkomen in onze traiteurzaak in As, die volledig in het teken zal staan van verse pasta's, Italiaanse specialiteiten en patisserie.

A presto!

Silvia & Marco
Logo

Contactgegevens

Marco Merola

Bevrijdingslaan 84

3665 As


T 0486808707

Website: www.delizioso.be

E-mail: delizioso@telenet.be

Openingsuren
maandag:
dinsdag:
woensdag:
donderdag:
vrijdag:
zaterdag:
zondag: