Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Gebruikers

Dienstencheque

Toegestane activiteiten

Welke formulieren moet je invullen

Werknemers

Wat is de kostprijs

 

Dienstencheque

dienstencheque

Toegestane activiteiten

Thuishulp met huishoudelijk karakter in de woning van de gebruiker.

 

  • Schoonmaak van de woning met inbegrip van de ramen
  • Was en strijkwerk
  • Verstelwerk van strijkgoed
  • Bereiding van maaltijden

Welke formulieren moet je invullen

Wens je beroep te doen op de diensten van Dienstencheques PWA-As dan neem je telefonisch contact op het nummer 089/65 12 79 zodat wij je meteen alle gewenste uitleg kunnen geven.

Om je te kunnen inschrijven, hebben wij echter een aantel gegevens van je nodig: naam, adres, telefoonnummer, rijksregisternummer en rekeningnummer. Vervolgens ontvang je een week na inschrijving een bevestiging van Sodexo waarin je het persoonlijke gebruikersnummer vindt. Vanaf dit moment kun je dienstencheques bestellen.

Werknemers

De activiteiten worden uitgevoerd door werknemers die bij Dienstencheques-PWA-As tewerkgesteld worden in een regulier arbeidscontract.

In samenspraak met werknemer en gebruiker wordt getracht deze overeenkomst optimaal in te vullen naargelang de behoefte van de gebruiker.

De werknemer is verzekerd tegen arbeidsongevallen.

Veroorzaakt de werknemer schade tijdens de werkzaamheden dan dekt de verzekeringspolis van het PWA-As de schade conform de wettelijk verplichtingen.

Wat is de kostprijs 

Dienstencheque is een betaalmiddel uitgegeven door Sodexo. Een dienstencheque kost vanaf 1 januari 2013 8,5 euro maar rekening houdend met de fiscale aftrek kost hij uiteindelijk maar  5,95 euro.

Elke dienstencheque aangekocht voor 1 januari 2013 en waarvoor de gebruiker de omruiling vraagt, zal de uitgiftemaatschappij een bijkomend bedrag van 1,00 euro aanrekenen.

 

Dienstenonderneming As

Dorpsstraat 1 bus 3

3665 AS

 

T  089 39 10 39

E dienstencheques.pwa@as.be

› meer info