Direct naar hoofdmenu / zoekveld
/ Vrije Tijd / Cultuur / Activiteiten / Afgelopen activiteiten / Cultuuruitstap "Stemmen onder de sterren"

Cultuuruitstap "Stemmen onder de sterren"

zaterdag 29 augustus 2015

17.00 – 01.00 uur (exacte uren worden later meegedeeld)

Waar: ruïnes van de abdij van Villers La Ville in Waals-Brabant

Prijs: € 26,50  (inclusief busvervoer en ticket)

 

INFO

Op zaterdag 29 augustus 2015 brengen we een bezoek aan ‘Stemmen Onder De Sterren’ (Nuit Des Choeurs) in de indrukwekkende ruïnes van de abdij van Villers La Ville in Waals-Brabant, die voor de gelegenheid gehuld zijn in een magisch en sprookjesachtig lichtdecor van 360°.

De prachtige ruïnes en tuinen vormen een uitzonderlijk kader voor de zangkoren die er te gast zullen zijn. Stemmen Onder de Sterren is het enige evenement dat u de gelegenheid geeft om de totaliteit van dit historisch juweeltje te bewonderen. Zes vocale ensembles van wereldklasse en uit diverse muziekstijlen geven het beste van zichzelf op de meest opmerkelijke plekken van het historisch domein. Hier herhalen deze artiesten de hele avond lang hun concerten van telkens 20 minuten. De timing van deze optredens stellen ons in staat om op ons eigen ritme de verschillende zanggroepen te bewonderen. Op het einde van de avond komen alle koren nog eens samen op het grote podium voor een grandioze apotheose onder een prachtig vuurwerk.

 

Inschrijven en betalen kan uiterlijk tot 14 augustus 2015. Gelieve er rekening mee te houden dat het aantal plaatsen per gemeente beperkt is.

 

stemmen onder de sterren 

 

Cultuurdienst

Dorpsstraat 1 bus 1

3665 AS

 

T  089 39 10 17

F  089 39 10 01

E cultuur@as.be

› meer info