Direct naar hoofdmenu / zoekveld
/ Leefomgeving / Premies en subsidies / Planadvies duurzaam bouwen

Planadvies duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen en wonen betekent aan leefcomfort te winnen én tegelijk je portemonnee én het milieu een handje te helpen.

Dubolimburg helpt je graag op weg met advies op maat. Daarvoor zijn er twee formules: gratis Quickscans (oftewel kort mondeling advies) en uitgebreid Bouwadvies op basis van plannen. 

 

Quickscan

Een Quickscan is een kort mondeling advies dat in maximaal 30 minuten een antwoord geeft op je concrete vragen rond duurzaam bouwen. Je krijgt ook telkens informatie over premies.
Quickscans zijn gratis en worden gegeven aan de hand van (ver)bouwplannen, foto’s en schetsen. Opgelet: een Quickscan kan enkel na afspraak én het invullen van een aanvraagformulier!

 

Bouwadvies op basis van plannen

Wil je een grondige renovatie (laten) uitvoeren of je plannen voor je nieuwbouwwoning op duurzaamheid laten screenen? Uitgebreid planadvies op maat zorgt voor een volledige check-up van je (ver)bouwplannen. Je krijgt uitgebreid advies aan de hand van een schriftelijk dossier dat wordt toegelicht in een persoonlijk gesprek. Dankzij de tussenkomst van de de gemeente As kost een dergelijk advies je slechts € 50.

 

Een bouwadvies kan enkel na afspraak:

via een telefonische aanvraag: T 011 51 70 57 via dit aanvraagformulier

 

Duurzaamheid

Ambachtslaan 17

3665 AS

 

T  089 39 10 74

F  089 39 10 79

E goele.janssen@as.be

 

> meer info

dubolimburg